Unge i terapi

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.

Carl Gustav Jung

Synes du også det er svært at være ung – Så er du bestemt ikke alene.

Jeg oplever, at der er mange unge der kontakter mig fordi de ikke trives – i skolen, i familien eller med dem selv. Mange undersøgelser viser, at det er sværere at være ung i dag end tidligere. Udover de udviklingsfaser du går igennem fra barn til voksen – som kan være udfordrende nok i sig selv, kan der også være mange ydre grunde til, at du føler et øget pres –og måske ikke trives.

Dette påvirker både din krop, tanker og følelser – og det kan være svært at navigere i og finde en vej igennem alene – her kan samtaler med en terapeut støtte dig. I et forløb hos mig vil jeg skabe et rum, hvor du trygt kan sætte ord på dine tanker og følelser. Jeg vil støtte dig med konkrete strategier og værktøjer – og vi vil sammen finde din vej til bedre trivsel, større indsigt og livskvalitet.

Udfordringer og problematikker

Udfordringerne de unge kommer til mig med er mange, og skylles ofte forskellige årsager, nedestående er eksempler problematikker jeg har arbejdet med.

 • Usikkerhed, mindre værd, føler mig ikke god nok
 • Forældres skilsmisse
 • Sorg
 • Misbrug i familien
 • Udfordringer i relationer og socialt
 • Mobning
 • Angst / eksamensangst
 • Stressreaktioner
 • Perfektionisme
 • Tristhed / opgivelse
 • Ensomhed
 • Seksualitet

Kan du ikke genkende dig selv i overstående problematikker, er du alligevel meget velkommen til at kontakte mig, for en uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan finde ud af om et forløb hos mig kan hjælp dig. – ellers hjælper jeg dig gerne videre til den rette fagperson.

Jeg tilbyder samtaler til børn og unge fra 15 år. Afhængigt af din alder, dine behov og din situation kan det være, at vi bliver enige om, at det vil være godt hvis dine forældre deltager i nogle af samtalerne – Dine forældre er også velkomne til at deltage i den første samtale, hvis du ønsker det. Er du under 18 år skal jeg have samtykke fra dine forældre eller værge.