Udtalelser

“Jeg var klient hos Ditte i over 2 år.
Jeg startede på et pædagogbachelor studie, og havde problemer med at holde både uddannelsen, samt sociale kontakter.

Jeg er en medium social person, og nyder at skabe sociale kontakter, men havde stærke problemer med at være selektiv i mine kontakter, hvilket gjorde at jeg kom på udkanten af samfundet til tider, samt blev psykisk nedbrudt af flere omgange og var for altruistisk i mine handlinger overfor nære. kære, bekendte og fremmede.

Da Ditte mødte mig var jeg kommet i behandling for Skitzofreni, og havde selvskadende tendenser i min sociale handlinger, samt indre verdensbillede.

Omend jeg skammede mig over mine problematikker, og har været i behandling/terapi i flere omgange andre steder, formåede Ditte som en af de få, at give mig en følelse af det ikke var “behandling” eller “terapi/patient” forhold. Hun gav mig en følelse af “samarbejde” i processen. En følelses af jeg “selv-behandlede” mig selv, hvilket for mig var yderst vigtig følelse i min egen udvikling.

–” hjælp til selvhjælp” som vi pædagoger siger 😛

Ditte giver over ende, hun hjalp mig med mine familieforhold, romantiske forhold, fortid og nutid. Mine venskaber, min professionelle forhold og uddannelsesmæssige forhold.

Hun formåede at hjælpe mig til at finde linket mellem alle sammen, og ikke se det som enkeltstående tilfælde.

“Et Link til min personlige interface” –> er hvad jeg vil kalde det. Jeg formår nu bedre at afkode mine problematikker og forudse, samt være proaktiv FØR de skaber “virus” i min indre verden 🙂 <3

DITTE DU ER MIN SPIRITUELLE GUIDE OG ANTIVIRUS PROGRAMMØR🥰!”

Mia

Pædagog

“Hos Ditte er der hjerterum og hun formår at komme helt ind under huden på mig.

Hun formår, at skabe en dejlig atmosfære , og lokalet bære præg af hjemlig hygge, der gør, at man føler sig tryg og afslappet.

Ditte har en evne til, at finde ind til sagens kerne, på trods af, at jeg ikke selv er klar over hvad der sket inden i mig. Har gået hos Ditte et års tid, hvor vi har berørt emner inden for personlig udvikling i form af ændring af adfærdsmønstre, relationer, angst, sex og kærlighed.

Kan varmt anbefale Ditte, da hun har en meget bred vifte af viden og uddannelser, så man kan være sikker på, at få redskaber med hjem i rygsækken.”

Pernille