Mindfulness & meditation

“Be — don’t try to become”
Osho

Jeg oplever, at der er forskelligt hvad der motivationer mennesker til at starte med at mediterer. Ofte er det et behov for at udvikle redskaber til at håndtere og forbygge stress, eller muligheden for øget selvindsigt og balance  – men jeg møder også flere og flere mennesker, der har et dybtfølt  ønske om, at finde ind til deres essens, åbne for ressourcer, der kan uddybe kontakten indadtil gennem kropsbevidsthed og nærvær – og udadtil gennem en dybere ro, centrering og hjertekontakt.  

Min erfaring er, at lige meget hvilken motivation der trækker i dig, så er det at have en meditationspraksis en kilde til øget ro, balance, accept og livsglæde.

Jeg tilbyder både individuel og gruppe forløb.

Mindfulness og meditation er evidensbaseret metoder, der gennem omfattende forskning har vist sig at have gavnlig effekt på både vores fysiske helbred, følelsesmæssige velbefindende, relationer til os selv andre mennesker og vores spirituelle liv.

Individuelforløb:

Overvejer du at starte en meditationspraksis eller er du i gang, men møder udfordringer, der gør det svært for dig at fastholde praksis – så tilbyder jeg individuel støtte og vejledning.

I et opstart forløb vil du lære nogle enkle og effektive øvelser, som du kan bruge i din hverdag, vi vil løbende arbejde med de udfordringer og spørgsmål du må have undervejs.

Gruppeforløb:

Jeg afholder kortere gruppeforløb for unge og voksne i meditation og Mindfulness – hvor formålet er at give dig som, deltager en indsigt og egen erfaring ind i meditationen – så det måske bliver tydeligere for dig, hvad meditation kan for dig og hvordan du kan bruge det i din hverdag. Forløbet er en blanding af teoretisk indhold, guidet øvelser, stilheds meditationer og udveksling af oplevelser – samt inspiration til din egen praksis.

Min tilgang til meditation og Mindfulness er inspireret af, den undervisning jeg har modtaget på ID Academy, vækstcenteret og skolen for Anvendt Meditation.