Persondata

 

Ditte Hvidtfeldt

Psykoterapi og personlig udvikling

Persondatapolitik

 

For at du kan indgå aftale med mig, har jeg brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Jeg foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne gennemføre betaling, onlinebooking og leverer serviceydelser til dig.

Personoplysningerne registreres hos Ditte Hvidtfeldt ID psykoterapi og personlig udvikling og opbevares i højst fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

ONLINEBOOKING: Bestiller du tid med onlinebooking gør du det med bookingsystemet Terapeut booking. Her giver du Navn, adresse, mobil og mail.

Den dataansvarlige på www.dittehvidtfeldt.dk er indehaver Ditte Hvidtfeldt

Dine oplysninger til booking systemet, videregives ikke til andre, og du vil ikke modtage salgsbreve eller anden annoncering fra mig som følge af din tids reservation.

Jeg har tavshedspligt og videregiver ikke oplysninger om dig til 3. person.

 

Registrering når du er I et forløb hos mig, i klinikken i Vemmelev: Når du kommer til den første samtale skal du underskrive en samtykke-erklæring som giver mig lov til at føre journal. Min journal indeholder oplysninger om hvorfor du ønsker et terapeutisk forløb, og kan derudover indholde, hvad vi har arbejdet med I forløbet i kort form. Din journal bliver ført I Terapeut bookings sikre journalsystem. Jeg destruerer din journal 2-3 år efter din sidste aftale hos mig.

Som registreret hos Ditte Hvidtfeldt ID psykoterapi og personlig udvikling har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter EU Persondataforordningen og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: difeldt@msn.com

 

Se mere om den nye persondataforordning her

 

 

 

 

Medlem af

Kontakt:

 

Ditte Hvidtfeldt

Borgergade 15

4241 Vemmelev

Tlf: 27 59 43 45

Email: difeldt@msn.com

FB: Ditte Hvidtfeldt-ID psykoterapi og personlig udvikling

CVR-nr.: 37603198